Rekola AddOn EVA-harjakotelo, 1 kiinnitin

Rekola AddOn EVA-harjakotelo, 1 kiinnitin

Tämä kotelo soveltuu erinomaisesti tiski- ja muiden pienten harjojen säilyttämiseen. Koteloa voidaan säilyttää vaunuissa ja sen kuljetus siivouspaikalle onnistuu ilman, että nesteet valuvat lattialle. Koteloa voidaan käyttää myös muiden siivoustarvikkeiden tai henkilökohtaisten esineiden säilyttämiseen. EVA-kotelot ovat monitoimisia ja monikäyttöisiä. Ne ovat vedenpitäviä, kevyitä ja helposti liitettävissä vaunuun tai AddOn-vyölaukkuun. EVA-tuotteet voidaan puhdistaa helposti pyyhkimällä, desinfiointiaineella tai vedellä huuhtelemalla.

Tuotenumero:
10-0000010

Yleistä tietoa

Missä:

Auttaa optimoimaan siivousprosessia ja vähentää edestakaisin kulkemista siivoustyön aikana. Soveltuu sekä sisällä että ulkona tapahtuvaan työskentelyyn. EVA-kotelo kestää useimpia kemikaaleja ja se voidaan desinfioida.

10-900111 tai 10-900112 yhdessä Rekola AddOn-solkivyön 10-0000010 kanssa muodostavat ihanteellisen yhdistelmän ja säästää REFA -tutkimusten mukaan aikaa jopa 30%.

Miten:

Soveltuu käytettäväksi yhdessä Rekola Motion -vaunujen ja / tai Rekola Reflex -siivousvälineiden kanssa. Voidaan käyttää myös muiden tuotemerkkien ja koneiden kanssa.

Kätevät ja monikäyttöiset Rekola AddOn EVA–kotelot tehostavat vaunun käyttöä lisäämällä varastointikapasiteettia ja vähentämällä edestakaisin kulkemista siivouksen aikana. EVA-kotelot on tarkoitettu mm. pyyhkeiden, moppien, puhdistusaineiden, harjojen, roskapussirullien ja henkilökohtaisten esineiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.

Kiinnitys:

Rekola AddOn EVA-koteloissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnittimet, joiden avulla se kiinnitetään koneisiin, vaunuihin tai vöihin.

Hyöty:

Rekola AddOn EVA-kotelot tuovat muokattavuutta siivousvaunuille ja solkivöille. Ne voidaan vaihtaa vaunusta vyölle helposti.

YLLÄPITO

ERGONOMIA:

Rekola AddOn-solkivyö vähentää edestakaisin kulkemista päivittäisessä siivoustyössä.

PUHDISTUS:

EVA-kotelot kestävät desinfiointiaineita ja -20-100 asteen lämpötiloja. Älä pese Deko-koneissa, koska liian korkea lämpötila voi vääristää kotelon muotoa.

HÄVITTÄMINEN:

EVA-muovi ja ruostumaton teräs voidaan kierrättää.

OSAT

KIINNIKKEET:

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet ø 2,2 mm.

KOTELO:

EVA (etyleenivinyyliasetaatti), 18-20% VA, kotelot, joissa on nahkainen, vedenkestäväksi hitsattu pintarakenne.

Lisävaihtoehdot * * eivät sisälly hintaan.

Käytetään yhdessä Rekola Motion -vaunujen, Rekola AddOn -solkivyön 10-900110 kanssa tai Rekola AddOn -vyölaukun 10-90013 kanssa.

OMINAISUUDET

TOIMINNALLISUUS:

Rekola AddOn EVA-kotelot tarjoavat joustavan tavan personoida tai räätälöidä siivousvaunua, solkivyötä ja siivousmenetelmiä. Kotelot voidaan sijoittaa myös siivouskoneisiin.

ERGONOMIA:

Rekola Addon EVA-kotelot ovat erittäin kevyitä ne voidaan kiinnittää ergonomisesti sopivaan korkeuteen.

TAKUU

Valmistajan takuu 1 vuosi.

TUOTEKOODI:

10-0000010

VÄRI:

Harmaa

MITAT:

10 x 6,5 x 17 cm

LISÄTIEDOT:

Rekola AddOn EVA-harjakotelo, 1 kiinnike 66 gr

PAKATTU:

100 kpl kuljetuslaatikossa

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com