Rekola AddOn moppipussi

Rekola AddOn moppipussi

Tämä 25 litran velcro-kiinnitteinen ja pehmustetulla olkahihnalla varustettu EVA-kotelo on suunniteltu Rekola Motion -vaunuja varten. Se on vesitiivis ja tuo kätevästi lisäkapasiteettia likaisten moppien ja pyyhkeiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Kotelo on helppo irrottaa vaunusta ja kuljettaa sisältö pyykkiin. Kotelon suuri aukko helpottaa pyyhkeiden ja moppien pudottamisen suoraan koteloon. Koska EVA on materiaalina kestävää ja helppohoitoista, sen avulla voi kerätä myös biojätettä, pulloja ja tölkkejä. Lisäksi sitä voidaan käyttää esim. pehmopaperin kuljettamiseen. Kotelossa on myös paikka värikoodaamiseen tarkoitetuille klipseille, jotka helpottavat siivouksen organisointia.

Tuotenumero:
10-90031

Yleistä tietoa

Missä:

Auttaa optimoimaan siivousprosessia ja vähentää edestakaisin kulkemista siivoustyön aikana. Soveltuu sekä sisällä että ulkona tapahtuvaan työskentelyyn. EVA-kotelo kestää useimpia kemikaaleja ja se voidaan desinfioida.

Miten:

Soveltuu käytettäväksi yhdessä Rekola Motion -vaunujen ja / tai Rekola Reflex -siivousvälineiden kanssa. Voidaan käyttää myös muiden tuotemerkkien ja koneiden kanssa.

Kätevät ja monikäyttöiset Rekola AddOn EVA–kotelot tehostavat vaunun käyttöä lisäämällä varastointikapasiteettia ja vähentämällä edestakaisin kulkemista siivouksen aikana. EVA-kotelot on tarkoitettu mm. pyyhkeiden, moppien, puhdistusaineiden, harjojen, roskapussirullien ja henkilökohtaisten esineiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Lisäksi ne ovat hyviä apuvälineitä biojätteen, pullojen, tölkkien tai muun jätteen keräyksessä.  

Tämä EVA –kotelo on suunniteltu kuljettamaan 20 kg staattista painoa.

Kiinnitys

Velcro –EVA-kotelo voidaan helposti kiinnittää vaunuun tai koneeseen suuren EVA-läpän avulla. Kierrä se kehysputken ympärille ja kiinnitä velcrolla.

Irrottaminen:

Vapauta tarranauha ja pussi irtoaa vaunusta. Käytännöllinen olkahihna tekee siitä myös miellyttävän ja mukavan kantaa, kun halutaan kulkea kauemmas siivousvaunusta.  

Joustavuus:

Rekola AddOn EVA -kotelot on sopivat kaikenlaisille käyttäjille. Ne voidaan irrottaa vaunusta ja kuljettaa 38 mm:n polyesterihihnalla, jossa on pehmeä tyyny.

Värikoodaus tai tunnistaminen:

EVA -kotelon etupuolella on pieni ikkunatasku, jota voidaan käyttää värikoodaukseen tai vaunun käyttäjän ja alueen tunnistamiseen (esim. AEN-koodikortti).

YLLÄPITO

ERGONOMIA:

Rekola AddOn-solkivyö vähentää edestakaisin kulkemista päivittäisessä siivoustyössä.  

Säädettävä ja pehmustettu polyesterihihna takaa oikean kantoasennon, kun kuljetat koteloa vaunusta huoltotiloihin.

Aukon koko ja kotelon muoto helpottavat sekä pyyhkeiden ja moppien laittamista koteloon että niiden poisottamista.

PUHDISTUS:

EVA-kotelot kestävät desinfiointiaineita ja -20-100 asteen lämpötiloja. Älä pese Deko-koneissa, koska liian korkea lämpötila voi vääristää kotelon muotoa.

HÄVITTÄMINEN:

EVA-muovi ja ruostumaton teräs voidaan kierrättää.

KOMPONENTIT

VYÖ:

Neulottu polyesteri 38 mm:n polypropyleenivyö, jonka pituus on säädettävissä.

PUSSI JA OLKALAUKKU:

EVA (etyleenivinyyliasetaatti), 18-20% VA, kotelot, joissa on nahkainen, vedenkestäväksi hitsattu pintarakenne.

VELCRO JA JATKEET:

Polyesterihihna ja polypropyleenivyön jatkeet, EVA:n sisällä olevat metallilangat on tehty pitämään muodon ja aukon.

Lisävaihtoehdot * * eivät sisälly hintaan

Yhdessä Rekola Motion -vaunujen kanssa ja lisävarusteena 11-90040 Rekola AddOn.

OMINAISUUDET

TOIMINNALLISUUS:

Rekola AddOn EVA-kotelot tarjoavat joustavan tavan personoida tai räätälöidä siivousvaunua, solkivyötä ja siivousmenetelmiä. Kotelot voidaan sijoittaa myös siivouskoneisiin.

ERGONOMIA:

Rekola AddOn EVA-kotelot ovat erittäin kevyitä ja ne voidaan kiinnittää ergonomisesti sopivaan korkeuteen.

TAKUU:

Valmistajan takuu 1 vuosi.

TUOTEKOODI:

10-90031

VÄRI:

Harmaa

ULOTTUVUUS:

170 x 260 x 450/500 cm

LISÄTIEDOT:

Rekola AddOn EVA-kotelo, jossa tarranauha 400 g

PAKATTU:

25 kpl  kuljetuslaatikko

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com