Rekola AddOn EVA-kotelo, 1 kiinnitin, 0.5 litraa

Rekola AddOn EVA-kotelo, 1 kiinnitin, 0.5 litraa

Rekola EVA pyöreä kotelo on ihanteellinen vettä tai puhdistusaineita sisältävien kostutuspullojen säilyttämiseen. Kotelo soveltuu myös kuivien välineiden kuten harjojen ja muiden siivousvälineiden tai henkilökohtaisten esineiden säilyttämiseen. Kotelo lisää kapasiteettia vaunussa, mutta sitä voidaan myös käyttää yhdessä Rekola AddOn-vyölaukun kanssa. EVA-kotelot ovat vedenpitäviä ja kestävät useimpia puhdistusaineita. EVA-tuotteet voidaan puhdistaa helposti pyyhkimällä, desinfiointiaineella tai vedellä huuhtelemalla.

Tuotenumero:
10-0000013

Yleistä tietoa

Missä:

Auttaa optimoimaan siivousprosessia ja vähentää edestakaisin kulkemista siivoustyön aikana. Soveltuu sekä sisällä että ulkona tapahtuvaan työskentelyyn. EVA-kotelo kestää useimpia kemikaaleja ja se voidaan desinfioida.

10-900111 tai 10-900112 yhdessä Rekola AddOn-solkivyön 10-0000010 kanssa muodostavat ihanteellisen yhdistelmän ja säästää REFA -tutkimusten mukaan aikaa jopa 30%.

Miten:

Soveltuu käytettäväksi yhdessä Rekola Motion -vaunujen ja / tai Rekola Reflex -siivousvälineiden kanssa. Voidaan käyttää myös muiden tuotemerkkien ja koneiden kanssa.

Kätevät ja monikäyttöiset Rekola AddOn EVA–kotelot tehostavat vaunun käyttöä lisäämällä varastointikapasiteettia ja vähentämällä edestakaisin kulkemista siivouksen aikana. EVA-kotelot on tarkoitettu mm. pyyhkeiden, moppien, puhdistusaineiden, harjojen, roskapussirullien ja henkilökohtaisten esineiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen.

Kiinnitys:

Rekola AddOn EVA-koteloissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnittimet, joiden avulla se kiinnitetään koneisiin, vaunuihin tai vöihin.

Hyöty:

Rekola AddOn EVA-kotelot tuovat muokattavuutta siivousvaunuille ja solkivöille. Ne voidaan vaihtaa vaunusta vyölle helposti.

Ylläpito

Ergonomia:

Rekola AddOn-solkivyö vähentää edestakaisin kulkemista päivittäisessä siivoustyössä.

Puhdistus:

EVA-kotelot kestävät desinfiointiaineita ja -20-100 asteen lämpötiloja. Älä pese Deko-koneissa, koska liian korkea lämpötila voi vääristää kotelon muotoa.

Hävittäminen:

EVA-muovi ja ruostumaton teräs voidaan kierrättää.

Komponentit

Kiinnikkeet:

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnikkeet ø 2,2 mm.

Kotelo:

EVA (etyleenivinyyliasetaatti), 18-20% VA, kotelot, joissa on nahkainen, vedenkestäväksi hitsattu pintarakenne.

Lisävaihtoehdot * * eivät sisälly hintaan.

Käytetään yhdessä Rekola Motion -vaunujen, Rekola AddOn -solkivyön 10-900110 kanssa tai Rekola AddOn -vyölaukun 10-90013 kanssa.

Ominaisuudet

Toiminnallisuus:

Rekola AddOn EVA-kotelot tarjoavat joustavan tavan personoida tai räätälöidä siivousvaunua, solkivyötä ja siivousmenetelmiä. Kotelot voidaan sijoittaa myös siivouskoneisiin.

Ergonomia:

Koska Rekola Addon EVA-kotelot ovat erittäin kevyitä ne voidaan kiinnittää ergonomisesti sopivaan korkeuteen.

Takuu

Valmistajan takuu 1 vuosi.

Tuotekoodi:

10-0000013

Väri:

Harmaa

Mitat:

15 x ø 8,5 cm

Lisätiedot:

Rekola AddOn EVA-kotelo, 1 kiinnitin 66 gr

Pakattu:

100 kpl kuljetuslaatikossa

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com