Rekola AddOn pitkä EVA-kotelo

Rekola AddOn pitkä EVA-kotelo

Pitkä EVA-kotelo sopii esimerkiksi pitkävartisen wc-harjan tai pölyhuiskun säilyttämiseen vaunuissa. EVA-materiaali on vedenpitävää, joten neste ei vuoda kotelosta lattialle. Kotelo on helppo irrottaa vaunusta ja viedä minne tahansa siivousalueella. Kotelon ripustamiseen voi käyttää velcroläppää tai metallikoukkua. Kotelo on helppo puhdistaa avaamalla velcrolla suljettu pohja. EVA-tuotteet voidaan puhdistaa pyyhkimällä, desinfiointiaineella tai vedellä huuhtelemalla.

Tuotenumero:
14-0000019

Yleistä tietoa

Missä:

Käytetään vaunuissa wc-harjan tai pölyhuiskun säilyttämiseen. Soveltuu sekä sisällä että ulkona tapahtuvaan työskentelyyn. EVA-kotelo kestää useimpia kemikaaleja ja se voidaan desinfioida.

Miten:

Soveltuu käytettäväksi yhdessä Rekola Motion -vaunujen ja / tai Rekola Reflex -siivousvälineiden kanssa. Voidaan käyttää myös muiden tuotemerkkien ja koneiden kanssa. Kätevät ja monikäyttöiset Rekola AddOn EVA–kotelot tehostavat vaunun käyttöä lisäämällä varastointikapasiteettia ja vähentämällä edestakaisin kulkemista siivouksen aikana.

Tämä kotelo voidaan ottaa siivousalueelle mukaan, jolloin myös sen sisällä oleva pölyhuisku tai harja kulkee kätevästi mukana. Voit ripustaa kotelon koukkuun, kunnes kotelon sisällä olevaa työvälinettä tarvitaan. Työväline on helppo ottaa pois ja asettaa takaisin koteloon. Kotelosta ei valu nestettä kuljetettaessakaan. Kotelo voidaan puhdistaa vedellä tai desinfiointiaineella avaamalla kotelon pohjassa oleva velcro.

Kiinnitys

Rekola AddOn EVA -kotelo voidaan kiinnittää vaunuun velcrolla varustetulla EVA -läpällä tai metallisilla kiinnittimillä.

Irrotus:

Irrota velcro.

Hyöty:

Rekola AddOn EVA-kotelot tuovat muokattavuutta siivousvaunuille ja solkivöille. Ne voidaan vaihtaa vaunusta vyölle helposti.

Ylläpito

Ergonomia:

Rekola AddOn-solkivyö vähentää edestakaisin kulkemista päivittäisessä siivoustyössä.  

Puhdistus:

EVA-kotelot kestävät desinfiointiaineita ja -20-100 asteen lämpötiloja. Älä pese Deko-koneissa, koska liian korkea lämpötila voi vääristää kotelon muotoa.

Hävittäminen:

EVA-muovi ja ruostumaton teräs voidaan kierrättää.

Komponentit

Kotelo

EVA (Ethylene Vinyl Acetate), 18-20% VA, kotelo

Velcro ja koukku

Polyesteri velcroa päällä ja alla. Päällä on koukku, joka on ruostumatonta terästä.

Ominaisuudet

Toiminnallisuus

Rekola AddOn EVA-kotelot tarjoavat joustavan tavan personoida tai räätälöidä siivousvaunua, solkivyötä ja siivousmenetelmiä. Kotelot voidaan sijoittaa myös siivouskoneisiin.

Ergonomia

Siivouksen aikana kotelo voidaan ripustaa mm. ovenkahvaan, koukkuihin ja siivousvaunuun.

Takuu

Valmistajan takuu 1 vuosi.

Tuotekoodi:

14-0000019

Väri

Harmaa

Mitat

80 x 14 x 8 CM

Pakkaus

60 kpl per kuljetuslaatikko

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com