Rekola AddOn-verkkopussi

Rekola AddOn-verkkopussi

AddOn-verkkopussi sopii erityisen hyvin likaisten moppien säilytykseen ja käytettäväksi yhdessä EVA-koteloiden kanssa. Sitä voi käyttää myös yhdessä kuuden litran tai suuremman sangon kanssa. Pussin päällä oleva hihna voidaan sitoa sangon ympärille, jolloin se pysyy paikoillaan. Siivouksen jälkeen verkkopussin voi sulkea samalla hihnalla ja laittaa pyykkiin. Verkkopussia voi käyttää myös pyyhkeiden ja moppien tunnistamiseen. Jos aiot pestä pyyhkeitä pussin kanssa, varmista, että pussissa on tarpeeksi tilaa, jotta liinat pääsevät liikkumaan vapaasti.

Tuotenumero:
11-90040

Yleistä tietoa

Missä:

Alueet, joissa on keskitetty tai ulkoistettu pesula, ja joissa tekstiilit tulee palauttaa alkuperäiseen paikkaan tai käyttäjälle.

Miten:

Yhdessä Rekola AddOn EVA-kotelon 10-90031 kanssa. Sitä voidaan käyttää myös Rekola Motion SI 6 ja 12 litran sankojen kanssa.  

Aseta Rekola AddOn-verkkopussi Rekola AddOn EVA-koteloon 10-90031. Kerää likaiset pyyhkeet tai mopit siivouksen aikana. Kun siivous on valmis, sulje verkkopussi ja siirrä pyykinpesupisteelle käyttäen Rekola AddOn EVA-koteloa tai muuten sopivaa astiaa. Jos pyyhkeitä ja moppeja on pestävä verkkopussissa, varmista, että pussissa on riittävästi tilaa.

Kiinnitys:

Rekola AddOn -verkkopussi voidaan kiinnittää helposti EVA-koteloon vetämällä hihnaa. Varmista ennen hihnan kiristämistä, että velcro kulkee EVA-läppien takaosaa pitkin.

Irrotus:

Vapauta velcro ja hihna. Sulje velcro ja hihna ja varmista, että pussin pää on suojattu. Tee sulkimen hihnasta solmu pussin yläosaan.

Huolto

Puhdistus:

EVA-verkkopussi on tehty polyesterilangasta, joka kestää useimpia kemikaaleja, ja voidaan pestä korkeintaan 90 asteessa. Ympäristönsuojelusyistä suosittelemme kuitenkin enintään 60 astetta.  

Hävittäminen:

Tuotteen polyesteri voidaan kierrättää.

Osat

Runko

130 grs/m2 polyesteriverkko, jonka saumoissa polyesterivahvennuksia.

Naru

Polyesteria, jossa polypropeenistä tehty pituuden säätäjä.

Velcro

Polyesterivelcro.

Ominaisuudet

Toiminnallisuus

Rekola AddOn-verkkopussin avulla likaisten tekstiilien kuljetus on kätevää ja siistiä.

Ergonomia

Rekola AddOn -verkkopussit ovat kevyitä, eivätkä tuo juurikaan lisäpainoa.  

Takuu

Valmistajan takuu 1 vuosi.

Tuotekoodi:

11-90040

Väri:

Musta

Mitat:

30 x 50 CM

Pakkaus:

1 kpl per pussi

100 kpl pusseja kuljetuslaatikossa

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com