Rekola AddOn-vyölaukku

Rekola AddOn-vyölaukku

Rekola AddOn-vyölaukussa on useita siivoustyöhön suunniteltuja velcro-kiinnitteisiä koteloita. Näin ollen vyötä voidaan muokata monen eri käyttäjän ja siivouskohteen tarpeisiin. Pienet pussit ovat värikoodattuja ja iso pussi on kätevä pölyhuiskulle tai roskapussirullalle. Vyöhön voidaan ripustaa myös AddOn EVA-koteloita. Vyön säädettävyys tekee siitä ergonomisen kaikille käyttäjille, eikä polvistuminen tai kumartuminen aiheuta ongelmia. Vyölaukku vähentää huomattavasti edestakaisin kulkemista siivouskohteessa. Vyön voi pestä 60 asteessa.

Tuotenumero:
10-90013

Yleistä tietoa

Missä:

Auttaa optimoimaan siivousprosessia ja vähentää edestakaisin kulkemista siivoustyön aikana. Soveltuu kaikkiin kohteisiin, lukuun ottamatta paikkoja, joissa vaaditaan vyölaukun päivittäistä desinfiointia.

Miten:

Optimaalinen yhdessä Rekola Reflex -siivousvälineiden ja Rekola Motion -vaunujen kanssa. Soveltuu myös käytettäväksi muiden tuotteiden kanssa.

Rekola AddOn-vöissä on useita eri mittoja. Jokainen laukku kiinnitetään vyöhön tarranauhalla niin, että vyö on helppo mukauttaa henkilökohtaisiin tarpeisiin ja siivousolosuhteisiin.

150 cm solkihihna voidaan helposti säätää sopivaksi.

Kiinnitys:

Asenna solkivyö vetämällä vyön avointa päätä. Sovita vyö olosuhteisiin ja tarpeisiin nähden, ylimääräiset pussit voidaan poistaa. Aseta säädetty vyö mukavasti ja sulje lukko.

Irrotus:

Vapauta vyön solki.

Säilytä puhtaassa ja kuivassa paikassa.

Älä jätä henkilökohtaista omaisuuttasi vyölaukkuun.

Ylläpito:

Ergonomia:

Rekola AddOn-vyölaukku vähentää edestakaisin kulkemista päivittäisessä siivoustyössä.  

Puhdistus:

Vyölaukku voidaan pestä 60 asteessa ja ilmakuivata. Poista alumiininen sulkurengas ennen pesua ruostumisen välttämiseksi. Älä käytä huuhteluainetta tai kloriittista valkaisuainetta, sillä ne lyhentävät tuotteen käyttöikää.

Hävittäminen:

Kaikki osat voidaan kierrättää.

Osat

Vyö:

Polyesteria, neulottu vyö, jossa 150cm polypropeenimuovi.

Kotelot:

Polyesteri 600D Oxford -kangaspussit ja tarrakiinnitys vyölle.

2 kappaletta sinisellä merkinnällä ja yksi kappale punaisella, lisäksi yksi pitkä kotelo pölyhuiskulle tai roskapussirullalle.

Alumiininen lukkokoukku.

Lisävaihtoehdot * * eivät sisälly hintaan.

Matkapuhelimen pussi tuotenumero10-900119  

EVA -kotelo tuotenumerot 10-900112 tai 10-900111

Koukku (ruostumaton teräs) ripustettaviin tarvikkeisiin tuotenumero 10-900121.

Ominaisuudet

Toiminnallisuus

Vyölaukku vähentää tarvetta kulkea edestakaisin siivouspaikan ja siivousvaunun välillä keskimäärin 5-8%. Se antaa myös työntekijälle mahdollisuuden käyttää erilaisia värikoodattuja puhdistuspyyhkeitä, kostutuspulloja ja roskapusseja.

Ergonomia

Vyö voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan, mikä tekee siitä miellyttävän kaikenkokoisille työntekijöille, myös matalalla työskentely huomioiden. Vyölaukku on suunniteltu kevyiden esineiden kuljetukseen.  

Takuu

Valmistajan takuu 1 vuosi.

Tuotekoodi:

10-90013

Väri:

Sininen

Mitat:

150 x 41,5 x 3 cm

Pakkaus:

Yksittäispakkaus

20 kpl kuljetuslaatikossa

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com