Rekola Motion M3.2 siivousvaunu

Rekola Motion M3.2 siivousvaunu

M3.2 on M2.1-vaunun isoveli ja sitä voisi kuvailla työhevoseksi: mihin tahansa siivoukseen liittyviin tarpeisiin törmäätkään, tämä vaunu hoitaa homman. Mitä tähän vaunuun et saa mahtumaan, sitä et tarvitse.

Voit rakentaa tästä vaunusta tarpeisiisi sopivan ratkaisun joko kuuden litran sangoilla ja 15 tai 25 litran laatikoilla. Vaunussa voi olla jopa 150 litraa säilytystilaa riippuen miten sen rakennat. Säilytys- ja kuljetuskapasiteettia voi edelleen lisätä laittamalla vaunuun kaksi metallikoria tai erityisen kankaasta valmistetun säilytystilan, jossa on paikkoja AddOn tuotteillemme. Vaunun muuntautumiskykyisyys mahdollistaa sen optimaalisen käytön ja tekee siitä siivousrutiineihinne sopivan. Lisäksi vaunussa on uusi, innovatiivinen ja tyylikäs jätesäkin suoja, jonka avulla käyttäjä voi vaihtaa jätesäkin nostamatta sitä ylös. Tämä on hyvä esimerkki skandinaavisesta ergonomisesta ajattelusta.

Tuotenumero:
M3.2
Rekola Motion M3.2

Mikäli on käytössä tarra tyyppiset mopit vaunuun saa helposti niitä varten oman laatikon kannella.

Rekola Motion M3.2

Tässä yksi vaunun monista mahdollisista variaatioista. Ylätasolla 4 kappaletta 6 L sankoja. 15 sekä 25 litran laatikoita voidaan käyttää haluttaessa vetokiskoissa tai vaunun pohjalla.

Rekola Motion M3.2

Kuten kuvassa nämä laatikot voidaan sijoittaa myöskin ylätasolle sankojen viereen.

Rekola Motion M3.2

Mikäli halutaan käyttää vaunun keskiosassa vain laatikoita niin haluttaessa sangot voidaan sijoittaa myöskin työntökahvan alle koriin.

Rekola Motion M3.2

Vaunusta löytyy myös kiinnityspaikat Rekola AddOn EVA koteloille. Näillä parannat vaunun toimivuutta ja ulkonäköä entisestään.

Rekola Motion M3.2

Vaunuun on myöskin suunniteltu iso varastointi yksikkö paperille sekä muulle kiinteistössä jaettavalle tavaralle. Sitä voidaan käyttää yhdessä metallikorin kanssa tai erikseen.

Rekola Motion M3.2

Vaunu pohjalle on myöskin tehty muovialusta joka mahdollistaa myöskin pienempien tavaroiden säilyttämisen vaunun pohja osassa.

Rekola Motion M3.2

Vaunun eteen voidaan kiinnittää kankainen säilytysosa. Tämä on tehty erityisesti jätesäkkirullille mutta siinä voidaan kuljettaa myöskin pölyhuiskaa tai vastaavaa työkalua.

Rekola Motion M3.2

Tämä liukukisko ratkaisu mahdollistaa käytettäväksi joko 15 tai 25 laatikoita tarpeen mukaan.

Rekola Oy

puh: + 358 19 687 35 16

sähköposti: info@rekola.com