Rekola AddOn EVA-borstpåse, 1 klämma

Rekola AddOn EVA-borstpåse, 1 klämma

Den här påsen är perfekt för en liten borste. Påsen kan förvaras på vagnen och bäras mellan vagnen och städlokalen utan att riskera spill. Påsen kan också användas för att förvara små föremål som används under städningen eller personliga föremål. EVA-påsar är multifunktionella och har många användningsområden. De är vattentäta, lätta och enkla att fästa på en städvagn eller ett arbetsbälte.  Den är enkel att rengöra genom att skölja av med vatten eller desinfektionsmedel, eller torka med en trasa.

Produktkod:
10-0000010

Allmän information

Var:

Kan användas tillsammans med städutrustning och -vagnar för att optimera städrutinen och minska antalet vändor fram och tillbaka under städningen. Passar alla projekt, både inomhus och utomhus. EVA tål de flesta kemikalier och kan desinficeras. Artikelnr 10-900111 eller 10-900112 i kombination med Rekola AddOn-bältet 10-0000010 är en perfekt kombination som ger tidsbesparingar på upp till 30 % enligt undersökningar från REFA.

Hur:

Passar perfekt i kombination med Rekola Reflex-systemet och/eller Rekola Motion-vagnar. Kan användas tillsammans med andra varumärken, system och maskiner.

Rekola AddOn EVA-påsar är perfekta för att gör vagnarna mer funktionella, eftersom de ökar vagnarnas förvaringskapacitet och minskar antalet nödvändiga vändor fram och tillbaka till vagnen. Förvaring av trasor, kemikalier, borstar, rullar med soppåsar, personliga tillhörigheter, m.m.

EVA-påsarna är multifunktionella och har många användningsområden.

Användning:

Rekola AddOn EVA-påsar med klämmor i rostfritt stål är enkla att fästa på maskiner, vagnar och bälten.

Flexibilitet

Rekola AddOn EVA-påsar har utformats för att användaren ska kunna specialanpassa vagnen eller bältet efter sina behov. De kan snabbt flyttas från vagnen till ett bälte.

Skötsel

Ergonomi:

Rekola AddOn arbetsbälte minskar antalet vändor till och från städvagnen under den dagliga manuella städrutinen.

Rengöring:

EVA-påsar tål desinficeringskemikalier och temperaturer mellan -20 och 100 grader Celsius. De ska inte tvättas i Deko-maskiner eftersom den höga temperaturen kan förstöra påsens form.

Kassering:

EVA-materialet och det rostfria stålet kan sorteras och återvinnas var för sig.

Delar

Klämmor:

Klämmor i rostfritt stål Ø 2,2 mm.

Påsar:

EVA (etylenvinylacetat), 18–20 % VA, påsar med läderaktig yta, vattentät.

Extra tillval* *ingår inte i priset.

Kan användas tillsammans med Rekola Motion-vagnar och/eller Rekola AddOn bälte, artikelnr 10-900110, eller Rekola AddOn arbetsbälte, artikelnr 10-90013.

Egenskaper

funktion:

Rekola AddOn EVA-påsar möjliggör flexibel anpassning av städvagnen, arbetsbältet eller städrutinen. Med multifunktionella påsar är möjligheterna för användningsområden inom städbranschen oändliga! De kan till exempel fästas på städmaskiner för att ge extra funktioner och förvaring.

ergonomi:

Eftersom Rekola AddOn EVA-påsarna är oerhört lätta och kan fästas på ergonomisk höjd förbättras resultatet och arbetsförhållandena under städningen blir mer ergonomiska.

Garanti

Ett års tillverkargaranti efter inköp.

Produktkod

Produktkod:

10-0000010

Färg:

Grå

Mått:

10 x 6,5 x 17 cm

Ytterligare information:

Rekola AddOn EVA-borstpåse, 1 klämma 66 g

Förpackning:

Bulkförpackning

100 st. förpackningar per fraktlåda

Other countries

Rekola Oy

Petri Rekola
mobile phone: +358 400 420362
email: petri.rekola@rekola.com