Rekola AddOn EVA-påsar med kardborreknäppning

Rekola AddOn EVA-påsar med kardborreknäppning

Den här EVA-påsen rymmer 25 liter, har kardborreknäppning och justerbara axelremmar med vaddering och har tagits fram särskilt för Rekola Motion-vagnar. Påsen är vattentät och är perfekt för att utöka vagnens kapacitet för förvaring av smutsiga, använda mopphuvuden och trasor. När påsen är full kan den enkelt tas bort från vagnen och läggas i tvätten. Den vinklade, breda öppningen gör det lätt att lägga textilier i påsen. Eftersom EVA är ett starkt material som är mycket enkelt att rengöra kan påsen också användas för att samla in organiskt avfall, flaskor och burkar eller för att transportera toalettpapper – beroende på vad som ska städas och vilken kapacitet som krävs för vagnen. Det finns en liten ficka på EVA-påsens framsida som kan användas för färgkodning eller för att identifiera vagnens placering eller användare.

Produktkod:
10-90031

Allmän information

Var:

Kan användas tillsammans med städutrustning och -vagnar för att optimera städrutinen. Passar alla projekt, både inomhus och utomhus. EVA tål de flesta kemikalier och kan desinficeras.

Hur:

Passar perfekt i kombination med Rekola Reflex-systemet och/eller Rekola Motion-vagnar. Kan användas tillsammans med andra varumärken, system och maskiner.

Rekola AddOn EVA-påsar ger vagnar fler funktioner och ökar deras förvaringskapacitet, samt minskar antalet nödvändiga vändor både mellan städlokalen och tvättlokalen och under själva städningen. EVA-påsar är perfekta förvaringssystem för trasor och mopphuvuden, men även för att samla in organiskt avfall, flaskor, burkar och annat avfall.

Den här EVA-påsen har testats för upp till 20 kg statisk vikt och har många funktioner och användningsområden.

Användning:

Rekola AddOn

EVA-påsen med kardborreknäppning kan enkelt fästas på en vagn eller en maskin med hjälp av den stora EVA-flärpen. Linda den runt en stång och fäst med kardborreknäppningen.

Efter användning:

Lossa kardborren för att ta bort påsen från vagnen. Den smidiga axelremmen med vaddering gör den bekväm att bära när den är fylld med smutsiga trasor eller mopphuvuden.

Flexibilitet

Rekola AddOn EVA-påsar har utformats för att användaren ska kunna specialanpassa vagnen efter sina behov. De kan tas bort från vagnen och bäras med den 38 mm breda axelremmen i polyester med vaddering till och från tvättlokalen när den är fylld med trasor eller mopphuvuden.

Färgkodning eller identifiering

Det finns en liten ficka på EVA-påsens framsida som kan användas för färgkodning eller för att identifiera vagnens placering eller användare (t.ex. streckkod).

Skötsel

Ergonomi:

Rekola AddOn påse för mopphuvuden minskar antalet vändor mellan städlokalen och tvättlokalen under den dagliga manuella städrutinen.

Den justerbara axelremmen i polyester är vadderad och ser till att påsen bärs på rätt sätt på väg till eller från tvättlokalen.

Öppningens vinkel och metallkanten gör det enkelt att lägga i trasorna eller mopphuvudena i påsen.

Rengöring:

EVA-påsar tål desinficeringskemikalier och temperaturer mellan -20 och 100 grader Celsius. De ska inte tvättas i Deko-maskiner eftersom den höga temperaturen kan förstöra påsens form.

Kassering:

EVA-materialet och det rostfria stålet kan sorteras och återvinnas var för sig.

Delar

Bälte:

38 mm bred, stickad polyester med längdjustering i polypropen.

Påse och axelvaddering

EVA (etylenvinylacetat), 18–20 % VA, påse med läderaktig yta, vattentät.

Kardborre och justerbara spännen

Kardborreknäppning i polyester och justerbara spännen i polypropen. Inuti EVA-påsens kant finns en metalltråd som håller påsens och öppningens form.

Extra tillval* *ingår inte i priset.

Kan användas tillsammans med Rekola Motion-vagnar samt med 11-90040 Rekola AddOn-tvättpåse i polyestermesh.

Egenskaper

funktion:

Rekola AddOn

Rekola AddOn EVA-påsar möjliggör flexibel anpassning av städvagnen, arbetsbältet eller städrutinen. Med multifunktionella påsar är möjligheterna för användningsområden inom städbranschen oändliga! De kan till exempel fästas på städmaskiner för att ge extra funktioner och förvaring.

ergonomi:

Eftersom Rekola AddOn EVA-påsarna är oerhört lätta och kan bäras via den justerbara, vadderade axelremmen kan bäraren enkelt förflytta påsen mellan vagnen och tvättlokalen.

Garanti

Ett års tillverkargaranti efter inköp.

Produktkod

Produktkod:

10-90031

Färg:

Grå

Mått:

170 x 260 x 450/500 cm

Ytterligare information:

Rekola AddOn EVA-påse med kardborreknäppning 400 g

Förpackning:

1 st. per polypropenpåse

25 st. förpackningar per fraktlåda

Other countries

Rekola Oy

Petri Rekola
mobile phone: +358 400 420362
email: petri.rekola@rekola.com

Karel Jan Boel
mobile phone: +32 477 78 78 20
email: kj@rekola.com

email: info@rekola.com