Rekola AddOn EVA-påse, 2 klämmor, 6 liter

Den vattentäta Rekola AddOn Eva-påsen med 2 klämmor har en kapacitet på 6 liter och beroende på användarens behov kan den fästas till vagnen för förvaring av kemikalier, rullar med plastpåsar eller andra saker som behövs under städningen. Påsens öppning är stabil, vilket gör det lätt att komma åt innehållet. Påsen kan också fästas till ett bälte för att underlätta städning av trappor. Det går mycket mer effektivt att städa trappor med två påsar på bältet, en för rena och en för smutsiga trasor, eftersom det minskar antalet vändor till och från vagnen. Större områden kan också rengöras utan att man behöver gå fram och tillbaka till vagnen. Tillsammans med Rekola Motion SV4Z sopsäcksvagn kan påsen användas som en 6-litershink och fästas till utrustning för förvaring.

Produktkod:
10-900112

Allmän information

Var:

Kan användas tillsammans med städutrustning och -vagnar för att optimera städrutinen och minska antalet vändor fram och tillbaka under städningen. Passar alla projekt, både inomhus och utomhus. EVA tål de flesta kemikalier och kan desinficeras. Artikelnr 10-900111 eller 10-900112 i kombination med Rekola AddOn-bältet 10-0000010 är en perfekt kombination som ger tidsbesparingar på upp till 30 % enligt undersökningar från REFA.

Hur:

Passar perfekt i kombination med Rekola Reflex-systemet och/eller Rekola Motion-vagnar. Kan användas tillsammans med andra varumärken, system och maskiner.

Rekola AddOn EVA-påsar är perfekta för att ge vagnar fler funktioner, eftersom de ökar vagnarnas förvaringskapacitet och minskar antalet nödvändiga vändor fram och tillbaka till vagnen. Förvaring av trasor, kemikalier, borstar, rullar med soppåsar, personliga tillhörigheter, m.m.

EVA-påsarna är multifunktionella och har många användningsområden.

Användning:

Rekola AddOn EVA-påsar med klämmor i rostfritt stål är enkla att fästa på maskiner, vagnar och bälten.

Flexibilitet

Rekola AddOn EVA-påsar har utformats för att användaren ska kunna specialanpassa vagnen eller bältet efter sina behov. De kan snabbt flyttas från vagnen till ett bälte.

Skötsel

Ergonomi:

Rekola AddOn arbetsbälte minskar antalet vändor till och från städvagnen under den dagliga manuella städrutinen.

Rengöring:

EVA-påsar tål desinficeringskemikalier och temperaturer mellan -20 och 100 grader Celsius. De ska inte tvättas i Deko-maskiner eftersom den höga temperaturen kan förstöra påsens form.

Kassering:

EVA-materialet och det rostfria stålet kan sorteras och återvinnas var för sig.

Delar

Klämmor:

Klämmor i rostfritt stål Ø 2,2 mm.

Påsar:

EVA (etylenvinylacetat), 18–20 % VA, påsar med läderaktig yta, vattentät.

Extra tillval* *ingår inte i priset.

Kan användas tillsammans med Rekola Motion-vagnar och/eller Rekola AddOn bälte, artikelnr 10-900110, eller Rekola AddOn arbetsbälte, artikelnr 10-90013.

Egenskaper

funktion:

Rekola AddOn EVA-påsar möjliggör flexibel anpassning av städvagnen, arbetsbältet eller städrutinen. Med multifunktionella påsar är möjligheterna för användningsområden inom städbranschen oändliga! De kan till exempel fästas på städmaskiner för att ge extra funktioner och förvaring.

ergonomi:

Eftersom Rekola AddOn EVA-påsarna är oerhört lätta och kan fästas på ergonomisk höjd förbättras resultatet och arbetsförhållandena under städningen blir mer ergonomiska.

Garanti

Ett års tillverkargaranti efter inköp.

Produktkod

Produktkod:

10-900112

Färg:

Grå

Mått:

18 x 2 x 22/26 cm

Ytterligare information:

Ytterligare information: Rekola AddOn EVA-påse, 2 klämmor 148 g

Förpackning:

Bulkförpackning

30 st. förpackningar per fraktlåda

Other countries

Rekola Oy

Petri Rekola
mobile phone: +358 400 420362
email: petri.rekola@rekola.com