Rekola AddOn EVA-påse för långa redskap med kardborreflärpar

Rekola AddOn EVA-påse för långa redskap med kardborreflärpar

Den här EVA-påsen är särskilt utformad för förvaring av små toalettborstar på vagnen. EVA-materialets unika vattentäta egenskaper förhindrar att smutsigt vatten droppar på vagnen eller golvet. Påsen kan enkelt tas bort från vagnen och flyttas dit den behövs. Kardborreflärpen, metallkroken eller flärpöppningen kan användas för att hänga påsen på ett dörrhandtag, skiljeväggar eller en krok inne på toaletten tills den övriga städningen är klar och borsten behövs. Påsen kan användas för dammvippor av mikrofiber eller fjädrar med långa handtag. Den är enkel att rengöra genom att öppna kardborreknäppningen nedtill och skölja av med vatten eller desinfektionsmedel, eller torka med en trasa.

Produktkod:
14-0000019

Allmän information

Var:

Kan användas tillsammans med toalett- eller dammborstar och vagnar för att optimera städrutinen. Passar alla projekt, både inomhus och utomhus. EVA tål de flesta kemikalier och kan desinficeras.

Hur:

Passar perfekt i kombination med Rekola Reflex-systemet och/eller Rekola Motion-vagnar. Kan användas tillsammans med andra varumärken, system och maskiner.

Rekola AddOn EVA-påsar gör vagnarna mer funktionella och ökar deras förvaringskapacitet. Påsen kan tas med till det utrymme som ska städas med borsten/vippan inuti och hängas på en krok tills redskapet behövs. Borsten/vippan är lätt att ta fram och lägga tillbaka i påsen. Fördelen med den här påsen är att det inte finns någon risk för att det droppar eller spills från påsen när den förflyttas. Påsen kan rengöras med vatten eller desinficeringsmedel genom att lossa kardborreknäppningen i påsens botten.

Användning:

Rekola AddOns EVA-påse med kardborreknäppning kan enkelt fästas på en vagn genom att linda den stora EVA-flärpen runt en stång eller hänga upp påsen i kroken av rostfritt stål.

Efter användning:

Lossa kardborren för att ta bort påsen från vagnen.

Flexibilitet

Rekola AddOn EVA-påsar har utformats för att användaren ska kunna specialanpassa vagnen eller bältet efter sina behov. De kan snabbt flyttas från vagnen till ett bälte.

Skötsel

Ergonomi:

Rekola AddOn-påsen minskar antalet vändor till och från städvagnen under den dagliga manuella städrutinen.

Rengöring:

EVA-påsar tål desinficeringskemikalier och temperaturer mellan -20 och 100 grader Celsius. De ska inte tvättas i Deko-maskiner eftersom den höga temperaturen kan förstöra påsens form.

Delar

Påse:

EVA (etylenvinylacetat), 18–20 % VA, påse

Kardborreknäppning och krok

Kardborre i polyester upp- och nedtill. Krok i rostfritt stål för upphängning upptill.

Egenskaper

Funktion:

Rekola AddOn

Rekola AddOn EVA-påsar möjliggör flexibel anpassning av städvagnen, arbetsbältet eller städrutinen. Med multifunktionella påsar är möjligheterna för användningsområden inom städbranschen oändliga! De kan till exempel fästas på städmaskiner för att ge extra funktioner och förvaring.

ergonomi:

Under städrutinen kan påsen hängas från dörrhandtag, skiljeväggar, krokar eller vagnen.

Garanti

Ett års tillverkargaranti efter inköp.

Produktkod

Produktkod:

14-0000019

Färg:

Grå

Mått:

80 x 14 x 8 cm

Ytterligare information:

Rekola AddOn EVA-påse med kardborreknäppning 165 g

Förpackning:

1 st. per bulkförpackning

60 st. förpackningar per fraktlåda

Other countries

Rekola Oy

Petri Rekola
mobile phone: +358 400 420362
email: petri.rekola@rekola.com

Karel Jan Boel
mobile phone: +32 477 78 78 20
email: kj@rekola.com

email: info@rekola.com