Rekola AddOn tvättpåse i polyestermesh

Rekola AddOn tvättpåse i polyestermesh

Den här meshpåsen är särskilt framtagen för förvaring av smutsiga mopphuvuden tillsammans med våra EVA-påsar med kardborreflärpar. Den kan också användas tillsammans med en 6-litershink eller -låda. Snöret högst upp på påsen kan snurras runt EVA-påsen eller hinken för att knyta fast meshpåsen. Fäst kardborreknäppningen bakom EVA-påsens flärp för att hålla meshpåsen öppen och lättillgänglig. När städningen är klar och påsen är fylld kan den stängas med hjälp av snöret och läggas på tvätten. Påsen kan också användas för att sortera trasor och mopphuvuden som ska lämnas på samma plats. Om trasorna och mopphuvudena ska tvättas i påsen måste man se till att det finns tillräckligt utrymme så att de kan röra sig fritt i påsen.

Produktkod:
11-90040

Allmän information

Var:

Områden med centrala eller utlokaliserade tvättanläggningar där textilierna behöver återlämnas till ursprungsplatsen eller -användaren.

Hur:

Används tillsammans med Rekola AddOn EVA-påse 10-90031. Den kan även användas i hinkarna Rekola Motion SI 6 Ltr och SI 12 Ltr.

Placera Rekola AddOn-meshpåsen inuti en Rekola AddOn EVA-påse 10-90031. Samla in smutsiga trasor och mopphuvuden under städningen. När städningen är klar kan meshpåsen stängas och transporteras till tvättlokalen med hjälp av en Rekola AddOn EVA-påse eller annan lämplig behållare. Om trasorna och mopphuvudena ska tvättas i påsen måste man se till att det finns tillräckligt utrymme så att de kan röra sig fritt i påsen.

Användning:

Rekola AddOn meshpåse med kardborreknäppning är enkel att sätta i EVA-påsen eller hinken med hjälp av snöret. Innan du drar i snöret, se till att kardborren går hela vägen runt baksidan av EVA-flärparna på 10-90031.

Efter användning:

Lossa kardborren och snöret. Stäng kardborren och dra åt dragskon så att påsens öppning är stängd. Använd snöret för att knyta runt påsen upptill.

Skötsel

Rengöring:

EVA-meshpåsen är tillverkad i polyestergarn, tål de flesta rengöringskemikalier och kan tvättas i upp till 90 grader. Av miljöskäl rekommenderar vi dock inte högre tvättemperaturer än 60 grader.

Kassering:

När det sorteras separat kan polyester återvinnas eller användas till värmeproduktion.

Delar

Påse:

130 g/m2 polyestermesh med extra, stickade polyesterförstärkningar längs sömmarna.

Snöre:

Polyester med dragsko i polypropen.

Kardborre:

Kardborreknäppning i polyester.

Egenskaper

funktion:

Rekola AddOn meshpåsar möjliggör flexibel anpassning av städvagnen och städrutinen.

ergonomi:

Rekola AddOn meshpåsar är oerhört lätta och lägger i princip ingen extra vikt på Rekola AddOn EVA-påsen när den bärs med hjälp av axelremmen.

Garanti

Ett års tillverkargaranti efter inköp.

Produktkod

Produktkod:

11-90040

Färg:

Svart

Mått:

30 x 50 cm

Ytterligare information:

Rekola AddOn tvättpåse i polyester med kardborreknäppning, 120 g

Förpackning:

1 st. per polypropenpåse

100 st. förpackningar per fraktlåda

Other countries

Rekola Oy

Petri Rekola
mobile phone: +358 400 420362
email: petri.rekola@rekola.com

Karel Jan Boel
mobile phone: +32 477 78 78 20
email: kj@rekola.com

email: info@rekola.com