Rekola Motion M3.1 städvagn

Rekola Motion M3.1 städvagn

M3.1 är en vagn ur den nya generationen med ett modernt utseende. Det är en talande vagn, och du kan sätta ditt budskap på den: På den här modellen kan du sätta din egen logotyp eller reklam. Så låt kunderna se ditt budskap!

Det nya utförandet optimerar dessutom utrymmet och ger större transportkapacitet – så att du kan öka produktiviteten. De två stora lådorna rymmer stora mängder papper, pappershanddukar och annat förbrukningsmaterial, vilket ökar produktiviteten.

En toppmodern vagn innebär allt detta och dessutom stora valmöjligheter gällande hur vagnen kan användas för just dina behov.

Produktkod:
M3.1

Motion M3.1 ytterligare produktinformation

Vagnen M3.1 har fler innovativa lösningar än bara stora lådor – stor transportkapacitet och möjligheten att använda den som reklampelare. Ett nytt, innovativt sopsäcksfodral med tre sidoväggar som gör att användaren kan byta soppåse utan att behöva lyfta ur påsen. Det är ett exempel på vårt skandinaviska, ergonomiska tänkande.

Vagnen har också en ny, användarvänlig skafthållare/mopphållare som gör att de sitter fast ordentligt på vagnen.

AddOn-produkter som EVA-påsar gör att du kan förvara den utrustning du behöver på rätt plats för enkel åtkomst. Med AddOn-produkterna har du alltid flaskor, trasor och andra föremål nära till hands. Den här vagnen kan också utrustas med en påse för smutsiga mopphuvuden, hållare för dammvippor och specialdelar i canvas för exempelvis rullar med plastpåsar. Alla tillbehör förbättrar modellens prestanda ytterligare, för effektivare städning och fastighetsskötsel.

Other countries

Rekola Oy

International sales
Karel Jan Boel
Sales Director
mobile phone: +32 477 78 78 20
email: kj@rekola.com