Uudistuneet kotisivut ja tuoteryhmät

Uudistuneet kotisivut ja tuoteryhmät

Uudistuneet kotisivut ja tuoteryhmät

Uudistuneet kotisivut ja tuoteryhmät

Olemme rakentaneet kotisivumme kokonaan uudelleen. Sivustomme huolellinen kehittäminen on antanut näkyvyyttä vaunujemme uudistuksille ja Rekolan uudistuneelle brändille.

Reflex yhdistyy Rekolan nimen alle

Olemme myyneet itse kehittämäämme lattiapyyhintämenetelmää jo useita vuosia  ulkomaille. Tämä menetelmä on käytössä monissa sairaaloissa, vanhainkodeissa, lastentarhoissa sekä toimistosiivouksessa ympäri maailmaa. Päätimme kuitenkin yhdistää sekä Rekola -vaunut että Reflex -menetelmän Rekola nimen alle. Tämä selkeyttää viestintäämme sekä antaa oikean kuvan yrityksen toiminnasta.

Uudistetut tuoteryhmämme

Rekola Motion

Rekola Motion -tuotteet ovat kaikki valmistamamme vaunut niin siivoukseen, jätehuoltoon kuin kuljetukseenkin. Vaunut ovat ryhmitelty M1, M2, M3, M4, M5 sekä M6 riippuen tyypistä sekä käyttötarkoituksesta.

Olemme saaneet valmiiksi monia kokonaan uusia vaunumalleja ja uudistaneet muutamia Classic -vaunuja. Valitettavasti kaikista vaunuista ei ole vielä kuvia sivuillamme mutta lisäämme niitä koko ajan kun niiden kuvaukset etenevät.

Rekola  Reflex

Rekola  Reflex -tuotteet ovat omassa osiossaan ja sekä menetelmästä että sen eduista voitte lukea kattavasti kotisivuiltamme.

Rekola AddOn

Rekola AddOn on ryhmä tuotteita johon kuuluu erityyppisiä koteloita, joilla pystytään entisestään parantamaan vaunujen toimivuutta. Nyt näistä EVA -koteloista on kattava mallisto kuvineen sivuillamme. Ryhmään kuuluu myös erilaisia pientuotteita siivoukseen kuten erityyppisiä työvöitä sekä uusi Hookit.

Rekola Proconcept

Rekola Proconcept -ryhmään kuuluu ”private label” tuotteita jotka eivät välttämättä liity siivoukseen. Suunnittelemme ja valmistamme näitä tuotteita yhdessä asiakkaiden kanssa.

<< Nyheter
<< Uutiset
<< News
<< News