Orbotech Way of Cleaning -siivouskonsepti

Orbotech Way of Cleaning -siivouskonsepti

Orbotech Way of Cleaning -siivouskonsepti

Orbotech Way of Cleaning -siivouskonsepti

OrboTech on alkanut myydä kokonaisvaltaista OrboTech Way of Cleaning -siivouskonseptia, jonka lähtökohtana on Rekola Motion siivousvaunu, joka tarjoaa myönteisiä vaikutuksia siivoojille, siivottaville kohteille, asiakkaille sekä tavarantoimittajille. OWC on jatkokehitelty versio Rekolan RFC-konseptista, josta on nyt saatu selkeää näyttöä siitä, millaisia positiivisia vaikutuksia on odotettavissa, kun kohteessa vaihdetaan siivousmenetelmää. Me Rekolalla haluamme todella olla osa muutosta kohti entistä parempaa siivousalan tulevaisuutta.

Kuluneen vuoden aikana Orbotechilla on tehty töitä tuotevalikoiman ja Rekolan jäämävapaan RFC-siivouskonseptin (Residue Free Cleaning) parissa sekä pohdittu, miten siivousprosesseja esiteltäisiin asiakkaille parhaalla mahdollisella tavalla. 

Ruotsissa ja Suomessa toimiva kumppanimme Orbotech on yksittäisten tuotteiden myymisen sijaan alkanut myydä kokonaisia siivousprosesseja. Miksi näin? Ratkaiseva tekijä on kokonaisprosessin tarjoamat myönteiset vaikutukset sekä mahdollisuudet – siivoojille, siivottaville kohteille, asiakkaille ja toimittajille – jollaisia siivousalalla toivotaan. 

“Rusinoiden poimiminen pullasta” on yksi keino, mutta onko se todella paras tapa edetä? Siivousjärjestelmä koostuu erilaisista osista, jotka tarjoavat toivottuja ympäristöön, talouteen, ergonomiaan ja tehokkuuteen liittyviä vaikutuksia, mutta myös innovatiivisia ratkaisuja asiakkaille. Myönteiset vaikutukset eivät ole suinkaan samanlaiset, jos poimit kokonaisuudesta vain tietyt osat.

Orbotech on pitkäaikaisen koneellisen siivoamiskokemuksen myötä ottanut koko siivousjärjestelmän lähempään tarkasteluun ja sen lähtökohtana on Rekolan siivousvaunu. Siivousvaunuun lisätään oikean kokoinen i-Mop, jonka avulla koneellisesta siivoamisesta tulee luonnollinen osa päivittäistä siivousta. Oli käytössä millaisia varusteita tahansa ovat koneet loppujen lopuksi aina nopeampia ja parempia kuin jos lattia pitäisi puhdistaa päivittäin manuaalisesti. 

Koneilla ei kuitenkaan voida puhdistaa kaikkia kohtia, ja koneita kannattaa kuljettaa vaunussa mukana, jotta niitä ei tarvitse hakea siivoukseen aina erikseen. Vaunuihin lisätään siis Rekola Reflex, joka on todistetusti tehokas moppausjärjestelmä, jolla on helppo siivota tehokkaasti ja päästä käsiksi erilaisiin paikkoihin. Suosittelemme lämpimästi Rekola Reflexiä, joka on tehokas apuväline päivittäisessä koneellisessa siivoamisessa. 

Kuivaimen ja tehokkaan ultramikrokuitupyyhkeen yhdistelmän ansiosta ratkaisu puhdistaa lattian perusteellisesti korkeammalla paineella, 80 kertaa paremmalla pintapaineella perinteisiin menetelmiin verrattuna. Aina kun kuivainta siirretään moppipyyhkeen päällä (6–9 kertaa), saadaan uusi puhdas moppi seuraavalle pinnalle. Näin moppaamisessa on aina käytössä puhdas pinta ja pyyhkeitä tarvitaan noin puolet vähemmän. Tämä on todettu myös asiakkaiden kanssa tehdyissä tarkoissa testeissä. 

Rekola Reflex painaa puolet vähemmän kuin vastaava tavallinen moppi, siinä ei ole tarranauhaa, jonka kiinnityksestä pitäisi huolehtia, ja sen ansiosta vaunun ja pesuhuoneen välillä tarvitsee kulkea puolet vähemmän kuin yleensä. Pyyhkeiden kulutuksen puolittuminen ja puolet pienempi pesujen tarve on selkeä etu, joka säästää kemikaaleja, vettä, aikaa ja energiaa. 

Vaunu on varustettu myös Rekolan tehokkailla ultramikrokuitupyyhkeillä C tai sisäsiivoukseen tarkoitetulla H-pyyhkeellä, työntökahvalla ja pidikkeillä. Lattioiden ja erityisesti lattiamateriaalina suosiotaan kasvattavien tekstiilipintojen puhdistukseen on tarjolla älykäs pölynimurirobotti Whiz, joka tukee siivoushenkilöstön muuten raskasta työtä imuroimalla yksinkertaisen asennuksen jälkeen vapaita pintoja (60–70 %). Samalla siivouksessa voidaan keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. Myös vähentää kehon ja terveyden rasitusta huomattavasti.

Orbotech Way of Cleaning on jatkokehitelty versio Rekolan RFC-konseptista. Sen avulla voidaan saavuttaa ihanteellisia tehokkaita tuloksia entistä useampien eri osatekijöiden ansiosta. Vuonna 2021 on tehty useiden asiakkaiden kanssa testejä, joiden myötä nyt on selkeää näyttöä siitä, millaisia vaikutuksia on odotettavissa, kun kohteessa vaihdetaan siivousjärjestelmää. Rekola on jo jonkin aikaa vienyt tätä tietoa myös muille kumppaneille Euroopassa. 

Me Rekolalla haluamme todella olla osa muutosta kohti entistä parempaa siivousalan tulevaisuutta. Jos haluat itsekin olla tässä mukana ja saada lisätietoja, ota yhteyttä Rekola Trolley Systemiin tai kumppanimme Orbotechiin Ruotsissa tai Suomessa.


<< Nyheter
<< Uutiset
<< News
<< News