Rekola Reflex mikrokuitupyyhkeet

Rekola Reflex mikrokuitupyyhkeet

Rekola Reflex mikrokuitupyyhkeet

Rekola Reflex mikrokuitupyyhkeet

Mikrokuitutuotteet ovat olleet siivousalan käytössä jo vuosia. Niiden tuoma siivousetu on kiistaton verrattuna esimerkiksi puuvillapohjaisiin tuotteisiin. Vaikka nämä mikrokuitupohjaiset tuotteet ovat olleet käytössämme jo pitkään, on niiden osuus siivousalalla silti vielä verrattain vähäistä maailmanlaajuisesti.

Myös siivousalamme tietämys mikrokuiduista on edelleen vajavaista. Mikrokuitumopeista ja –liinoista puhutaan tiedostamatta todellisuudessa niiden oikeaa koostumusta.

Mikrokuidun laatuun liitetään monesti englantilaisia sanoja kuten denier, ultra, split ja composition mix. Mikrokuitu on materiaalina muovia, jonka tuotantoprosessissa valmistetaan eri paksuisia lankoja. Lankojen paksuus määrittää onko kyse polyesteristä, mikrokuidusta vai ultramikrokuidusta. Tämän jälkeen lankaa voidaan vielä jatkojalostaa halkaisemalla. Laadukkain mikrokuitulanka on halkaistua ultramikrokuitua.

Kaikki Reflex -pyyhkeet tasopinnoille sekä lattioille ovat 100% ultramikrokuitua. Tämän materiaalin 100% käyttö mopeissa ei ole mahdollista koska sen aiheuttama kitka on niin suuri, että moppi ei liu’u lattialla. Tästä syystä niin sanotuissa mikrokuitumopeissa on todellisuudessa vain vähäinen määrä mikrokuitua tai ultramikrokuitua, jolla on suora yhteys puhdistustehoon.

Reflex -menetelmä perustuu kuivaimen käyttöön, jonka avulla pystymme hyödyntämään korkealaatuisinta mikrokuitumateriaalia eli ultramikrokuitua. Miksi me pystymme tähän?

Kuivaimen terä on 50cm pitkä mutta vain muutamia millejä paksu. Kuivaimen terän muodostama pinta-ala lattiaan on juuri oikean kokoinen, jotta pystymme hyödyntämään erittäin tehokasta ultramikrokuitua. Kuivaimen terän aiheuttama pintapaine lattiaa vasten yhdistettynä Reflex -ultramikrokuitupyyhkeeseen tekee yhdistelmästä ylivertaisen puhdistusvälineen. Kaikki tämä siis pohjautuu yksinkertaisesti fysiikkaan ja siihen että Reflex -kuivaimella pystytään hyödyntämään materiaalia, jota ei esimerkiksi tasomopeissa pystytä hyödyntämään.

Reflex -tasopintapyyhkeet ovat muuten täysin identtiset lattiapyyhkeiden kanssa, paitsi että niiden paino ja koko ovat pienempiä. Kaikki Reflex -pyyhkeet ovat Joutsen merkittyjä ja näin ollen täyttävät erittäin korkeat laatuvaatimukset (testi tulokset perustuvat  Saksalaisen Weber & Leucht yrityksen suorittamiin testeihin).

Yleisesti on tiedossa että, ultramikrokuitu pyyhkeet poistavat 99,99% bakteereista tasopinnoilta. Nyt tämä on mahdollista myös lattiapinnoilla käyttämällä Reflex -menetelmää.

<< Nyheter
<< Uutiset
<< News
<< News