Rekola Motion M3.2 städvagn

Rekola Motion M3.2 städvagn

Vagnen M3.2 är storebror till M2.1 och en riktig arbetshäst. Oavsett vad du har för behov av städning och fastighetsskötsel är den här vagnen så flexibel att den uppfyller dem.

Du kan bygga din egen vagn med 6-litershinkar och 15- eller 25-literslådor. Den maximala förvarings-/transportkapaciteten är upp till 150 liter beroende på utförande. Förvaringsbehoven kan lösas med antingen två trådkorgar eller en enhet i specialtyg med rymliga fickor och hållare för våra AddOn-produkter i EVA. Det ger ännu mer flexibilitet för bättre ergonomi och resultat i arbetet.

Vagnen har också ett nytt, innovativt sopsäcksfodral med tre sidoväggar som gör att du kan byta soppåse utan att lyfta ur den. Det är ett exempel på vårt skandinaviska, ergonomiska tänkande.

Produktkod:
M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2
Rekola Motion M3.2

Motion M3.2 ytterligare produktinformation

Den här vagnen har ett justerbart handtag vars höjd kan ställas in för att passa användarens längd. Handtaget är hygieniskt och bekvämt tack vare greppet i mjuk polymer. Den har en pedal som standard så att vagnen enkelt kan rullas över alla golv. De här funktionerna är ett resultat av vårt skandinaviska, ergonomiska tänkande.

Vagnen Rekola Motion M3.2 är utformad för att kunna utnyttja Rekolas AddOn-produkter maximalt. Vagnen kan skräddarsys utifrån projektets behov. AddOn-påsarna i EVA gör att du kan förvara den utrustning du behöver på rätt plats för enkel och ergonomisk åtkomst.  Med AddOn-produkterna har du alltid flaskor, trasor och andra föremål på plats och nära till hands. Den här vagnen kan också utrustas med påsar för smutsiga mopphuvuden och trasor. En särskild hållare för dammvippor och plastpåsar kan läggas till för att göra vagnen bättre och din städning enklare.

Other countries

Rekola Oy

International sales
Karel Jan Boel
Sales Director
mobile phone: +32 477 78 78 20
email: kj@rekola.com